hei@byfjords.no
Gratis frakt på alle ordrer over 700,-
  • 0
hei@byfjords.no
Gratis frakt på alle ordrer over 700,-
  • 0
Gratis frakt på alle ordrer over 700,-
hei@byfjords.no

Frakt & Retur

 

LETT Å BYTTE OG RETURNERE – 14 DAGERS RETURRETT

Du har alltid 14 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand. Bruk din forhåndsbetalte returseddel og få fri returfrakt.

Lever returen ditt nærmeste Post i butikk hentested og ta kvitteringen ved innlevering. Når vi har fått din retur bekrefter vi det ved å sende en mail til deg.

Min returseddel er borte, hva gjør jeg da?

Ingen fare!
Kontakt kundeservice på E-post: kundeservice@byfjords.no På hverdager får du normalt svar innen 24 timer.


Returretten gjelder også på våre salgsprodukter.
Kontakt vår kundeservice hvis du vil ha hjelp med ditt bytte eller din retur.

KAN JEG RETURNERE MIN VARE OG FÅ PENGENE TILBAKE ELLER BYTTE TIL ET ANNET PRODUKT?

Selvsagt!
Hos oss har du alltid muligheten til å bestille varen din og prøve den i fred og ro. Er du ikke fornøyd har du alltid 14 dagers returrett. Når du fyller ut din returseddel bruker du kode 1-9 for å vise oss årsaken til returen din.

Alle varer som sendes tilbake må være ordentlig pakket i pose eller kartong.

Du som kunde har alltid rett til å sende oss en melding innen 7 dager fra du mottok bestillingen din om at du ikke har mulighet til å returnere varene innen de 14 dagene returrett gjelder.

JEG VIL REKLAMERE PÅ EN VARE

Våre produkter går gjennom nøye kvalitetskontroller før de legges inn i nettbutikken.
Det kan en sjelden gang forekomme at et skadet eller feilaktig eksemplar sendes uten at vi har vært oppmerksomme på det og selvsagt har du da rett til å reklamere.

Reklamer så fort du oppdager en feil på varen din, da kan vi så fort som mulig rette på dette. Det er fraktfritt å returnere når du bruker vår returseddel. Har du ingen returseddel, kontakt vår kundeservice for å få en ny.

Ved en reklamasjon skriver du returkode 8 på det produktet du ønsker å reklamere på på din vedlagte returseddel. Beskriv tydelig varens feil, da er det lettere for reklamasjonsavdelingen å finne feilen på varen.

Fyll også inn dersom du vil ha en ny lignende vare eller en annen vare. Du kan også velge å få pengene tilbake.

Når vi har registrert og mottatt din reklamasjon får du en mail som bekrefter det.

Når reklamasjonen er godkjent av oss betaler vi tilbake til deg. Tilbakebetalingen skjer innen to uker (iflg lov gjelder maks 30 dager). Vi sender også en mail som bekrefter dette.

AVDRAG

På det beløpet som skal tilbakebetales har By Fjords rett til å trekke fra en sum som tilsvarer varens verdireduksjon dersom verdireduksjonen kommer av at du som kunde har håndtert varen i større utstrekning enn hva som er nødvendig for å fastsette dens egenskaper eller funksjon.

HVORDAN GJØR JEG ET BYTTE?

Du kan ikke bytte via returseddelen men legger helt enkelt en ny bestilling via hjemmesiden. Ytterligere informasjon finns på returseddelen som kom i pakken.

Ta kontakt med vår kundeservice dersom du vil ha hjelp med din retur.